Εκπαιδευτική Νοοτροπία

Στις προηγούμενες δεκαετίες, η Ομάδα Εκπαιδευτών του Combatives Group, έχει δημιουργήσει ένα ριζικά διαφορετικό και μοναδικό σύστημα αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας που δεν μοιάζει σε τίποτα με όσα προωθούνται ως τέτοια.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Μοναδικό σύστημα Αυτοπροστασίας και Αυτοάμυνας

Στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε τη ζωή μας, τη σωματική μας ακεραιότητα αλλά και τους οικείους μας, μπορεί, άθελά μας, να προξενήσουμε μεγάλο κακό στον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Στις προηγούμενες δεκαετίες, η Ομάδα Εκπαιδευτών του Combatives Group, έχει δημιουργήσει ένα ριζικά διαφορετικό και μοναδικό σύστημα αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας που δεν μοιάζει σε τίποτα με εκείνα των διαφόρων Αθλητικών Συλλόγων Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων.

Μεγάλο βάρος έχει δοθεί στην σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση και εκπαίδευση πολιτών πάνω σε θέματα ασφάλειας (προσωπικής και περιουσίας), αυτοπροστασίας (πρωτόκολλα, τεχνικές και τακτικές) και αυτοάμυνας (πάντα εντός των πλαισίων του νόμου).

Το Combatives Group έχει δημιουργήσει τα αντίστοιχα Εκπαιδευτικά Προγράμματα (Σχολές) για να καλύψει αυτές τις ανάγκες. Επιπροσθέτως, είναι πάγια τακτική του Combatives Group να ενημερώνει τους πολίτες για θέματα ασφάλειας και αυτοπροστασίας, σε σεμινάρια και ομιλίες που λαμβάνουν μέρος σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για αυτές τις ομιλίες, ειδικοί του κάθε τομέα ενημερώνουν υπεύθυνα όσους παρευρίσκονται.

Η ομάδα του Combatives Group έχει σαν πρώτο στόχο για τους ασκούμενους της αυτοάμυνας, την νομική ενημέρωση των πολιτών (ανδρών και γυναικών) που επιλέγουν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις ικανότητες που θα τους επιτρέψουν να αισθάνονται και να είναι πραγματικά ασφαλείς.

Παράλληλα και με τη βοήθεια έμπειρων ψυχολόγων, εκπαιδεύει παιδιά στην αντιμετώπιση της βίας στο σχολείο, το λεγόμενο anti-bullying αλλά και να αποφεύγουν κινδύνους στο δρόμο (απόπειρες αποπλάνησης και απαγωγής).

Σχετικά άρθρα

Βεβαιώσεις Combatives

Τι απαιτείται για να κερδίσει κάποιος τα διάφορα επίπεδα αναγνώρισης του Combatives Group; Τι απαιτείται για να τα διατηρήσει; Τι απαιτείται για να προχωρήσει στην βαθμολογική ιεραρχία της κοινότητας;

Εκπαίδευση για την Αστυνομία

Οι ανάγκες μιας Αστυνομίας διαφέρουν από αυτές του Πολίτη και του Στρατού. Είσαι αρκετά εκπαιδευμένος να αντιμετωπίσεις τα σημερινά επίπεδα ΒΙΑΣ; Πόσο έτοιμος πιστεύεις ότι είσαι; Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για αυτό;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.