Απαξίωση παραδοσιακών πολεμικών τεχνών

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Διαβάζοντας άρθρα που έχετε στην ιστοσελίδα σας διακρίνω μια απαξίωση για τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες. Κάνω λάθος;

Φίλε Πέτρο,

Χαίρομαι που μας ξαναγράφεις και ιδιαίτερα ότι παρακολουθείς την ιστοσελίδα μας. Η απάντηση στην ερώτηση «…κάνω λάθος;…» είναι εμφατικά «ΝΑΙ!». Μην ξεχνάς ότι το Combatives δημιουργήθηκε με βάση το παραδοσιακό Τζού Τζούτσου, το Τζόυντο, το Πα Γκούα και το Τσίν Να. Σε αυτό μπορούμε να προσθέσουμε την αρχαιότατη Πυγμαχία και το πιο σύγχρονο Σαβάτ. Ευρύτατο φάσμα παραδοσιακών πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων θα λέγαμε…

Σε ότι αφορά την απαξίωση, δεν απαξιούμε καθόλου τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες, απλά στην πορεία βρήκαμε ότι δεν καλύπτουν επαρκώς το θέμα της σύγχρονης αστικής βίας, και με γνώμονα αυτό, προσαρμόσαμε το παραδοσιακό Τζού Τζούτσου σε ένα πιο απλό, άμεσο και αποτελεσματικό σύγχρονο σύστημα. Για όσους ψάχνουν για κάτι περισσότερο έχουμε την Σχολή Εκπαιδευτών.

Μπορείς επίσης να διαβάσεις την απάντησή μας σε παρόμοια ερώτηση Παραδοσιακές πολεμικές τέχνες και Combatives.

Ευχόμαστε να έχουμε απαντήσει επαρκώς την απορία σου.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Πέτρος. Β
Ημ/νία: 16/08/2013
Περιοχή: Βριλήσσια

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.