Κάνετε πιο εντατική εκπαίδευση γυμναστικής και αυτοάμυνας;

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Στην αιθουσα Βριλλησιων διαβαζω πως γινονται 2 προπονησεις την εβδομαδα και 3 στο Χαλανδρι. Κατι τετοιο τι ακριβως αφορα (γυμναστικη ή αυτοαμυνα)? Μπορω να ερθω στον χωρο περισσοτερες απο 2 φορες?

Αγαπητέ Ε.Π.,

Βλέπουμε ότι έχεις μεγάλο ζήλο τόσο για να γυμναστείς όσο και να μάθεις πραγματική αυτοάμυνα.

Ο σύλλογος Τζούντο ο οποίος μας στεγάζει μας έχει δώσει 2 μέρες την εβδομάδα. Το πρόγραμμα του Combat Fitness που έχουμε πραγματοποιείται ακριβώς ΠΡΙΝ το μάθημα σε κάθε αίθουσα του Combatives Group. Αν επιθυμείς περισσότερα μαθήματα, πρέπει να απευθυνθείς σε αίθουσα που προσφέρει αυτή την ευκολία, δηλαδή στην Αίθουσα Χαλανδρίου.

Υπενθυμίζουμε την σχετική σελίδα για την Πρόσβαση στις Αίθουσες Εκπαίδευσης Combatives. Εδώ θα βρίσκεις πληροφορίες πρόσβασης για την κάθε αίθουσα που διαθέτουμε.

Όνομα: Ε.Π.
Ημ/νία: 28/01/2020
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.