Γιατί δεν βαθμολογείτε με ζώνες;

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Βαθμολογείτε με ζώνες ή έχετε κάποιο άλλο σύστημα βαθμολόγησης;

Φίλε/η Μ. Κ.

Δεν έχουμε το γνωστό σύστημα βαθμολόγησης που υπάρχει σε παραδοσιακά συστήματα που περιμένει να δει κανείς και που τώρα έχει υιοθετήσει και το Kick Boxing. Το σύστημα της ζώνης το δημιούργησε ο Τζιγκόρο Κάνο (Jigoro Kano), ιδρυτής του τζούντο, για να διαφοροποιήσει το σύστημά του από τις παραδοσιακές σχολές πολεμικών τεχνών του Ζίου Ζίτσου (Τζού Τζούτσου – Jujutsu) της εποχής και ώστε με μία ματιά να μπορούν οι δάσκαλοι να ξεχωρίσουν το επίπεδο μαθητών στην μεγάλη έκταση του Kodokan. Έκτοτε όλοι έχουν ακολουθήσει την χρωματιστή ζώνη εκτός από την κοινότητά μας και ελάχιστους άλλους. Το σύστημα βαθμολόγησης του Combatives Group είναι προοδευτικό όσον αφορά στο επίπεδο τεχνικών γνώσεων και ικανωτήτων υπό συνθίκες πίεσης. Οι διάφορες στοχευμένες βαθμίδες εκπαίδευσης αναγνωρίζονται με επίπεδα.

Η κάθε ενότητα έχει 3 επίπεδα. Οι ασκητές μπορούν να δώσουν εξετάσεις για να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο μόνο όταν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι θα τις περάσουν με επιτυχία και δεν μοιάζουν με εξετάσεις αθλητικών συλλόγων. Έχοντας ολοκληρώσει τα 3 επίπεδα της εκάστοτε ενότητας θεωρείτε ότι έχει κλείσει και η σειρά της  θεωρητικής ύλης και των εμπρακτων σεμιναρίων. Με αυτόν τον δοκιμασμένο τρόπο είμαστε ήσυχοι ότι ο κάθε ασκητής όχι μόνο γνωρίζει καλά τις αρχές μας την φιλοσοφία και την ύλη μας, άλλα κυρίως, μπορεί να χρησιμοποιήσει το σύστημα αυτοάμυνάς μας με πολύ μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας σε πραγματικές συνθήκες. Επιπλέον, ο ασκητής γνωρίζει ότι η επιτυχία του στις “διαφορετικές” εξετάσεις μας αντιπροσωπεύει πραγματικά τις ικανότητές του. Πρακτικά, η κοινώτητα του C.G. εκπαιδεύει δασκάλους.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Μ. Κ.
Ημ/νία: 02/06/2013
Περιοχή: Λάρισα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.