Λογότυπο του Combatives Group

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Τι Συμβολίζει το Λογότυπο του Combatives; Είναι σίγουρα δυνατό, εντυπωσιακό και αρκετά «εκφοβιστικό».

Φίλη Φωτεινή

Γνωρίζουμε ότι είναι ασυνήθιστο και ίσως να φαίνεται και λίγο άγριο, συχνά μας ρωτάνε για αυτό και ευχαριστώ που μας δίνεις και την ευκαιρία να εξηγήσουμε δημοσίως τον συμβολισμό του.

Αν έχεις διαβάσει την ενότητα που αναφέρεται στην Ιστορία του Combatives στην ιστοσελίδα μας, θα γνωρίζεις φυσικά ότι το σύστημα δημιουργήθηκε το 1915 για αστυνομική χρήση και ονομαζόταν Defendu. Κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου είδε και την μεγαλύτερη άνθησή του, ονομαζόταν «Σύστημα Φαίρμπαιρν». Με την κατάληξη του πολέμου ονομάστηκε επίσημα πια “Combatives” από την Άγγλική Στρατιωτική Διοίκηση και από εκεί πήραμε και το όνομά του. Η γραμματοσειρά στην λέξη Combatives φυσικά παραπέμπουν σε στρατιωτικό χαρακτήρα και ενισχύεται αυτή η προέλευση με το συρματόπλεγμα. Εκεί τελειώνει και η αναφορά στο ιστορικό στρατιωτικό του περιεχόμενο.

Ό λόγος που το συρματόπλεγμα είναι σε κουλούρα είναι επειδή συμβολίζει τον απολύτως προσωπικό κύκλο του καθενός μας, τον κύκλο που μόνο στους οικείους μας επιτρέπουμε να μπουν ελεύθερα. Οι κόκκινες σταγόνες είναι εκτός κύκλου διότι είναι άποψή μας ότι οποιοσδήποτε δοκιμάσει να παραβιάσει ενάντια στην θέλησή μας αυτόν τον προσωπικό κύκλο, προσπαθεί να ασκήσει πάνω μας βία. Θέλουμε να του θυμίζουμε ότι οι συνέπειες της βίας μπορεί για αυτόν να είναι οδυνηρές.

Οι λέξεις Simple, Direct, Effective (Απλό, Άμεσο, Αποτελεσματικό) περιγράφουν ακριβώς τον χαρακτήρα και το ύφος του συστήματός μας. Βέβαια, καθώς εμείς μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και αλλάζουμε, ενδέχεται να το αλλάξουμε.

Εύχομαι η εξήγηση αυτή να σε καλύπτει.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Combatives Group

Όνομα: Φωτεινή Α.
Ημ/νία: 16/06/2013
Περιοχή: Αθήνα

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Κάνε την ερώτησή σου

Η απάντηση θα αναρτηθεί σύντομα στην ενότητα Q&A (Ερωτήσεις & Απαντήσεις) και θα λάβεις σχετική ενημέρωση στο email που θα δηλώσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.