Χαρακτηριστικά Combatives

Τι χρειάζεται κανείς για να μπορέσει να ασκήσει Αυτοπροστασία ή ακόμη και Αυτοάμυνα; Πρέπει να είναι μυώδης; Δυνατός; Ψηλός; Ή μήπως τα στοιχεία που χρειάζεται πρέπει να είναι διαφορετικά; Κι’ αν είναι έτσι, ΠΟΙΑ;

Όσα χρειάζονται για την Αυτοάμυνα

Δεν έχετε την πολυτέλεια να αιφνιδιαστείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ενεργείτε σαν να διώκεστε, αλλά είναι απαραίτητο να είστε σε επιφυλακή για ό, τι συμβαίνει γύρω σας.

Στις σημερινές συνθήκες της ζωής στην πόλη μπορεί να κληθείτε την πιο απροσδόκητη στιγμή να πάρετε αποφάσεις που θα σας σκοτώσουν ή θα σώσουν τη ζωή σας. Έτσι λοιπόν, οι σωστές αποφάσεις είναι ζωτικές.

Το σύνηθες δίλλημα είναι φεύγω ή μάχομαι;

Έχοντας πάρει την απόφασή σας, ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε την απειλή που απευθύνεται στην αξιοπρέπεια, την υγεία ή τη ζωή σας θα κρίνει το μέλλον σας. Σε αυτό το μέλλον το πιθανότερο είναι να έχετε να ζήσετε και με τη συνείδησή σας, όπου ίσως βασανιστείτε με το αν είχατε πάρει τη σωστή απόφαση. Όπως και να ’χει, είτε έχετε αποφασίσει να δώσετε μάχη είτε όχι, το αποτέλεσμα της επιλογής σας έχει συνέπειες. Συνέπειες καλές ή κακές οι οποίες μπορεί να σας ενισχύσουν ή να σας στοιχειώσουν για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Ποιά είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του ασκούμενου Combatives;

Όποιο μονοπάτι αποφασίσετε να πάρετε τη στιγμή της αλήθειας, να είστε βέβαιοι να πάρετε την πρωτοβουλία και να είστε γρήγοροι, αλλά όχι βιαστικοί, διότι στη βιασύνη λαμβάνονται οι κακές αποφάσεις. Έχετε τον νου σας, γιατί αν την χάσετε την πρωτοβουλία, σημαίνει ότι χάνετε το πλεονέκτημα και ίσως τη ζωή σας…

Οι αρχές και δυνατότητες που μπορείτε να καλλιεργήσετε σε αίθουσες που διδάσκουν το Σύστημα Αυτοάμυνας Combatives και θα σας δώσουν το πλεονέκτημα, αυτές είναι:

η Επίγνωση περιβάλλοντος, η Αποφασιστικότητα, η Επιθετικότητα, η Αγριότητα, το Ανελέητο Πνεύμα, ο Αιφνιδιασμός, η Ταχύτητα, ο Χρονισμός και η Αυτοκυριαρχία

10/12/2012

Καπανταϊδάκης Ζαχαρίας

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Σχετικά άρθρα

Όταν η αδρεναλίνη παραλύει το φόβο

Όταν η αδρεναλίνη παραλύει το φόβο

Πώς λειτουργεί η έκρηξη αδρεναλίνης; Ποια η διαφορά της με την γνωστότερη έκκριση αδρεναλίνης; Πόσο σημαντικό είναι να μπορείς ανά πάσα στιγμή να προκαλέσεις έκρηξη αδρεναλίνης; Πόσο κρατάει μια τέτοια έκρηξη; Τι συμβαίνει μετά;

Ασκητής Combatives 360˚

Ασκητής Combatives 360˚

Είναι καλό να ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ κανείς σε θέματα ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ; Είναι το ίσιο πράγμα οι ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ με την ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ; Δείχνουν τα ΙΔΙΑ με διαφορετική φιλοσοφία και τεχνοτροπία; Γιατί ΔΙΑΦΕΡΕΙ το Σύστημα Αυτοάμυνας Combatives Group;

Η Τέχνη του Δόλου

Η Τέχνη του Δόλου

Είναι σωστό να εκμεταλλευτούμε την εξαπάτηση; Μήπως είναι άδικο να χρησιμοποιούμε δόλιο χτύπημα; Τι είναι αυτό που ίσως το δικαιολογήσει; Υπάρχουν συγκεκριμένες απαγορευμένες και νόμιμες τεχνικές; Ποιές είναι οι συνέπειες χρήσης τους;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.