Συμπεράσματα για την μεθοδολογία μας

Η απόπειρα αντιγραφής της μεθοδολογίας και των τεχνικών του Combatives Group είναι άσκοπη. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που συγκαταλέγονται σε αυτό το είδος της εκπαίδευσης και αυτά αποτελούν τα μικρά μυστικά μας.

Πολλοί θα προσπαθήσουν να αντιγράψουν αυτό το είδος της εκπαίδευσης, μελετώντας τούτο και άλλα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί. Θα διεκδικήσουν αυτές τις γνώσεις ως δικές τους, ενώ θα διδάσκουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι Combatives Σύστημα Αυτοάμυνας.

Αυτό είναι φυσικό και γίνεται παντού.

Αυτό που αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν, είναι ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που συγκαταλέγονται σε αυτό το είδος της εκπαίδευσης. Οι λεπτομέρειες αυτές είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχή προετοιμασία των συμμετεχόντων στην Κοινότητα Combatives.

Ρόλοι, Εξομοιώσεις και Σενάρια με τον Eddie

Επισημάνουμε ότι επειδή γνωρίζουμε ότι αυτό το είδος της «λογοκλοπής» θα συμβεί, δεν θα διατυπώσουμε αυτές τις λεπτομέρειες γραπτώς, αν και πιστεύουμε ότι κανείς δεν έχει μάθει πώς να αναπτύσσει ικανούς «πολεμιστές» διαβάζοντας γι’ αυτό (η σκληρή πρακτική εφαρμογή προέχει). Όμως, εμείς προτιμούμε να μεταδίδουμε τις γνώσεις και εμπειρία μας σε όσους έχουν δαμάσει τον εγωισμό τους και είναι πρόθυμοι να μάθουν αυτές τις δεξιότητες από πρώτο χέρι. Έτσι η παρακράτηση των πληροφοριών (μικρών μυστικών) μας είναι σκόπιμη. Εκτός αυτού, πώς αλλιώς μπορεί κανείς να μάθει να χρησιμοποιεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες υπό πίεση, εκτός αν μάθει να τις εκτελεί σε μια Σχολή Combatives με άλλους ομοϊδεάτες, εξίσου «ταγμένους» να μάθουν την αλήθεια της πραγματικότητας, αρνούμενοι να παραμυθιάζονται;

22/02/2017

Καπανταϊδάκης Ζαχαρίας

Μοιράσου το:

Σχετικά άρθρα

Τα Μυστικά της Νομικής Πρόληψης

Ο δικηγόρος σας θα σας βοηθήσει να πείτε τα γεγονότα σας “κατόπιν εορτής” σωστά. Είναι δουλειά του να προστατεύσει τα δικαιώματα σας.

Πόσο αξίζει η ζωή σου;

Η πραγματικότητα της κατάστασης είναι ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ και να ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ σε θέματα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Το πρώτο χτύπημα πρέπει να μετράει

Πότε είναι η σωστή στιγμή να αντιδράσω σε μια επικείμενη επίθεση; Τι πρέπει να κάνω; Πόσο πρέπει να κάνω; Πότε πρέπει να σταματήσω να κάνω όσα κάνω;

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.