Η εφαρμοσμένη γνώση είναι δύναμη

Διδαχθείτε τεχνικές εφαρμογής της αυτοάμυνας, με απλή, άμεση και αποτελεσματική μεθοδολογία εφαρμογής τεχνικών που σας προσφέρουν την δυνατότητα συντριπτικής ήττας επιτιθέμενου που αμφισβητεί την αξιοπρέπεια, την υγεία ή τη ζωή σας.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Πως μπορώ να μάθω να την εφαρμόζω;

Αν είναι έγκυρη, η εφαρμοσμένη γνώση χτίζει την εμπιστοσύνη μειώνοντας ταυτόχρονα το φόβο.

Η ΚΙΝΗΣΗ με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ο ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, η ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, το ΣΙΓΟΥΡΟ ΒΛΕΜΜΑ, είναι όλες οι ιδιότητες ενός ΜΗ-ΘΥΜΑΤΟΣ. Υπάρχουν όμως και άλλα πολλά…

Με την παρακολούθηση μιάς σειράς Τρίμηνων Σεμιναρίων Combatives, θα μάθετε αυτά τα χαρακτηριστικά και το σημαντικότερο, θα σας γίνουν ΣΥΝΗΘΕΙΑ. Θα διδαχθείτε επίσης μια σειρά πρωτοκόλλων, που θα σας βοηθήσουν να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Αυτός είναι ο σκοπός της Αυτοπροστασίας.

Και ναι!, θα διδαχθείτε και τις ΑΡΧΕΣ, και τις ΤΑΚΤΙΚΕΣ, και τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ εφαρμογής της αυτοάμυνας σε περίπτωση που τις χρειαστείτε (αν και αυτό προσπαθούμε να αποφύγουμε). Όλα με μια απλή, άμεση και αποτελεσματική μεθοδολογία εφαρμογής που θα είναι εύκολο να συγκρατήσετε, γιατί μαζί μας θα τις κάνετε πάρα πολλές φορές μέχρι να σιγουρευτούμε εμείς αλλά και εσείς ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΜΠΛΑΡΕΤΕ αν φτάσετε εκεί. Αυτές θα σας προσφέρουν την δυνατότητα μιας συντριπτικής ήττας του κάθε άνθρωπου που προσπαθεί να αμφισβητήσει την αξιοπρέπεια σας, την υγεία σας ή τη ζωή σας.

Η στάση και η όψη σας πρέπει να φωνάζει στον θύτη ότι δε θα είστε το εύκολο θύμα και ότι, αν τολμήσει, θα το πληρώσει πολύ ακριβά!

Και ακριβώς αυτό θα καταφέρετε μαζί μας.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Σχετικά με την Αυτοπροστασία

Η σημασία της αυτοπροστασίας

Η σημασία της αυτοπροστασίας

Είναι τόσο σοβαρή η σημασία της αυτοπροστασίας που μας εμφυτεύεται αρχικά από την φύση και στη συνέχεια, από τις διάφορες βρεφικές και παιδικές εμπειρίες μας μέχρι και τα γεράματα.

protection of the mother superhero

Αυτοπροστασία στο σπίτι

Το σπίτι μου το κάστρο μου! Αυτοπροστασία στο σπίτι και του ίδιου του σπιτιού, είναι συνήθως το επόμενο πράγμα που σκεφτόμαστε μετά τον εαυτό μας και την οικογένειά μας. Τι γίνετε όμως αν καταλήξει να είναι ένοπλη αυτοάμυνα;

Επιλογή Θύματος

Επιλογή Θύματος

Μάθε πώς οι θηρευτές επιλέγουν τα θύματά τους και τί μπορείς να κάνεις για να μην γίνεις ποτέ θύμα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.