Ποιό είναι το επόμενο βήμα;

Τι πρέπει να κάνω για να μάθω το Σύστημα Αυτοάμυνας του Combatives Group; Τι θα μάθω σε δικό τους τρίμηνο σεμινάριο; Αν δεν θελήσω να ενταχθώ σε σεμινάριο της κοινότητας του Combatives Group, τι πρέπει να προσέξω;

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Δράση! Κάνε κάτι! Μάθε να προστατεύεσαι!

Για εμάς, στο Combatives Group, η Αυτοάμυνα είναι αυτό που έρχεται μόνο αν η Αυτοπροστασία έχει αποτύχει οπό ΟΛΕΣ τις απόψεις.

Αυτό αποτελεί προληπτικό μέτρο ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, καθώς και ΝΟΜΙΚΗ απαίτηση. Πιστεύουμε ότι είναι στην ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που ένας άνθρωπος θα πρέπει να επικεντρωθεί, δεδομένου ότι είναι ΑΥΤΟ το οποίο μας κρατά μακριά από κινδύνους.

Αν βρισκόμαστε σε θέση όπου πρέπει να εφαρμοστεί αυτοάμυνα, είμαστε ήδη σε πραγματικά δεινή κατάσταση!

Αυτό δεν είναι κάτι που ο καθένας διδάσκει. Και γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχουμε εκπαιδευτεί επιμελώς σε Σεμινάρια Αυτοάμυνας διαρκείας που ασχολούνται με ρελιστικές, απτές και ώριμες λύσεις στη βία. Κάποια που εστιάζουν σε καταστάσεις απειλής και κίνδυνου για τη ζωή, αντί μιας πολεμικής τέχνης ή κάποιου μαχητικού αθλήματος.

Η αξιοπρέπεια μας, η υγεία μας και η ζωή μας δεν είναι διαπραγματεύσιμες.

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει, ιδιαιτέρως οι γυναίκες, να είναι προσεκτικές σε ό, τι επιλέξουν να ακολουθήσουν.

Η Αυτοάμυνα δεν έχει σχέση με αγώνες για βραβεία, έχει σχέση με τη νίκη στον αγώνα για την επιβίωση! – Ζακ Καπανταϊδάκης

Τί θα μάθετε

Θα πρέπει να διδαχθείτε πώς να αναπτύξετε τις απαραίτητες συνήθειες και τις ιδιότητες που θα σας βοηθήσουν τόσο την πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση της κατάστασης εάν είναι απαραίτητο.

Για να διδαχθείτε αυτά που χρειάζεστε πρέπει να εγγραφείτε σε Πρόγραμμα Αυτοάμυνας Combatives Group που είναι Βασισμένο στην Πραγματικότητα (Ρεαλιστική Αυτοάμυνα). Θα σας διδάξει όλα τα στοιχεία που αφορούν και στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ σας και στην ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σας και στην ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ σας, με ένα ΑΠΛΟ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ τρόπο που θα είναι εύκολο:

• Να εμπεδώσετε
• Να θυμόσαστε
• Να εφαρμόσετε

σε πραγματικά τρομακτικές και επικίνδυνες καταστάσεις.

Τί να προσέξετε

Αν, για οποιονδήποτε λόγο, επιλέξετε μια άλλη σχολή, βεβαιωθείτε ότι εκεί, προσομοιώνουν τη βία στους δρόμους όσο το δυνατόν ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ. Μη σας ξενίζει αυτό, έτσι και χειρότερα θα είναι. Και πρέπει να μάθετε να την χειρίζεστε επιδέξια και με φινέτσα.

Όσον αφορά εμάς και τις Αίθουσες Άσκησης Combatives μας, μπορεί να μην είναι οι πιο εντυπωσιακές. Μπορεί να μην φοράμε εντυπωσιακή στολή. Μπορεί να μην ακολουθούμε τις γνωστές τυπικότητες. Μπορεί να μην διδάσκουμε πληθώρα περίτεχνες τεχνικές. Στην πραγματικότητα, στις ασκήσεις μας είμαστε και τραχείς στην ομιλία και την δράση. Αλλά, δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν αυτά, γιατί στο κάτω-κάτω… έτσι πεζή, ωμή και τρομακτική είναι και η πραγματικότητα της βίας!

Το παρουσιαστικό μας και οι τακτικές και τεχνικές μας δεν είναι φτιαγμένες για εντυπωσιασμό. Είναι όμως όλα ειδικά μελετημένα και φτιαγμένα για να αποτραπεί η δυνατότητα να γίνετε θύμα ενός ξυλοδαρμού, μιας ληστείας, ενός βιασμού ή στη χειρότερη, ενός φόνου.

Μοιράσου το:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Σχετικά με την Αυτοπροστασία

Η σημασία της αυτοπροστασίας

Η σημασία της αυτοπροστασίας

Είναι τόσο σοβαρή η σημασία της αυτοπροστασίας που μας εμφυτεύεται αρχικά από την φύση και στη συνέχεια, από τις διάφορες βρεφικές και παιδικές εμπειρίες μας μέχρι και τα γεράματα.

protection of the mother superhero

Αυτοπροστασία στο σπίτι

Το σπίτι μου το κάστρο μου! Αυτοπροστασία στο σπίτι και του ίδιου του σπιτιού, είναι συνήθως το επόμενο πράγμα που σκεφτόμαστε μετά τον εαυτό μας και την οικογένειά μας. Τι γίνετε όμως αν καταλήξει να είναι ένοπλη αυτοάμυνα;

Επιλογή Θύματος

Επιλογή Θύματος

Μάθε πώς οι θηρευτές επιλέγουν τα θύματά τους και τί μπορείς να κάνεις για να μην γίνεις ποτέ θύμα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο σεμινάριο, δηλώνω ότι συμφωνώ με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ:

  • Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κλείσουν 2 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
  • Υποχρεωτικός εξοπλισμός: Σαγιονάρες, Πετσέτα προσώπου
  • Προαιρετικός εξοπλισμός: Κάσκα, Μασέλα, Σπασουάρ.
  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι οικονομικά εντάξει πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Παρέχονται τραπεζικός λογαριασμός και PayPal, μέσω email. Απόδειξη λαμβάνεται ηλεκτρονικά. Εδώ αναγράφονται οι τρόποι πληρωμής.
  • Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πληρωμή σεμιναρίου:

Οι πληρωμές συμμετοχής θα καταβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου στη γραμματεία ή μέσω Paypal μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (πληρωμή σεμιναρίου), στη διοργανώτρια εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη ΑΜΚΕ – Human Development NPO. Μη πληρωμένες αιτήσεις θα θεωρηθούν άκυρες.

Η απόδειξη πληρωμής θα σταλεί ηλεκτρονικά στο δηλωμένο e-mail μετά το πέρας του σεμιναρίου. Πλήρης επιστροφή του καταβληθέντος ποσού γίνεται για ακυρώσεις συμμετοχής τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά με σχετικό email ή τηλεφωνικά.

ΟΡΟΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ακύρωση πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της Φόρμας Ακύρωσης Συμμετοχής. Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 210.80.47.244, εγκαίρως. Θυμηθείτε ότι η γραμματεία λειτουργεί καθημερινές, από τις 10:00 έως τις 16:00.